marți, 31 mai 2011

Pentagonul are un proiect “Apocalypse” pentru Sfarsitul Lumii

Pentagonul are un proiect “Apocalypse” pentru Sfarsitul Lumii


Un fost angajat al Pentagonului, care a lucrat la Proiectul secret HAARP a dezvaluit pentru Washington Post ca exista si un proiect la fel de secret numit “Apocalypse” in care sunt structurate diverse “actiuni si reactiuni cu privire la un sfarsit biblic al lumii”, relateaza cel ce si-a dat doar un nume de cod pentru ziaristii americani – Marcus Aurelius, dar al carui nume real, jurnalistii de la WP spun ca il detin dar nu il divulga din motive de securitate. Pentru a-si dovedi expertiza, Marcus Aurelius a dat si cateva date despre HAARP.
Un proiect finantat de Pentagon, numit HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program), poate trimite in ionosfera peste un miliard de wati de unde radio. Aceasta statie controversata s-ar afla in Alaska, iar recent a fost tinta unor acuzatii destul de grave: se pare ca acest HAARP ar fi responsabil de mai multe cutremure, si moartea in masa a pasarilor, a pestilor din mari, de dezastrul din Japonia, de cel din Noua Zeelanda etc. Se pare ca HAARP nu numai ca lanseaza in ionosdera unde radio de frecventa si putere uriase, dar controleaza si radiatii produse de exploziile solare si le amplifica, dupa cum spune insiderul WP.
Acesta mai sustine ca testele din ionosfera ale HAARP ar putea duce la inversarea polilor magnetici ai Pamantului, o actiune care ar fi si inceput deja, iar in final va face “cerul sa arda”. Dar cel mai important este faptul ca pe undele transmise de HAARP, nu numai in ionosfera, dar si in univers se poate transmite informatie subliminala. Se presupune ca si revoltele din nordul Africii, ca si acum, cele din lumea musulmana, au fost declansate de centura de radiatii HAARP. Potrivit The Telegraph: “Tensiunile din Orientul Mijlociu si Asia ar putea duce la o escaladare a cursei inarmarilor, care ar avea un potential de incepere a unui razboi nuclear”.
Tot aceasta arma apocaliptica este privita ca responsabila de schimbarea frecventei Pamantului (numita Oscilatia Schumann) si de perceptia ca zilele sunt mai scurte, ca viata trece mai repede, cu viteza accentuata. Fenomen care a inceput sa se petreaca cu incepere in 1986, apoi cu un alt prag in 1998, iar din 2001, de la atentatele WTC, a inceput sa fie tot mai accentuat.
Conform specialistilor, in 2012, accelerarea acestei frecvente va atinge apogeul, cand va interveni o schimbare pe care unii o asimileaza ca Sfarsitul Lumii. Pentru a fi si mai convingatori, cei care au lansat aceasta teorie a conspiratiei au interpretat si textele Sfintei Scripturi: “Si daca zilele acelea n-ar fi fost scurtate, nimeni n-ar scapa; dar, din pricina celor alesi, zilele acelea vor fi scurtate”. – Matei 24:22
Lovitura de teatru in Teoria Conspiratiei e ca se afla, iata, ca HAARP este un proiect mai mic, inglobat in altul cu mult mai mare care poarta numele de “APOCALYPSE” si, ceea ce e mai ciudat, ca face ca aceste etape biblice sa fie parcurse, sa se petreaca la fel ca in Apocalipsa Biblica. Inclusiv proiectul de incipuire a populatiei planetei, care va fi catalogata in codul de bare numeric hexa, in care datele personale se vor afla in limitele celor trei bare – 666.
“E ca si cum Pentagonul lucreaza ca Apocalipsa prevazuta in Biblie sa se petreaca aidoma, ca si razboiul nuclear ce urmeaza sa vina dupa incidentele dintre cele doua mari religii, cea crestina si cea musulmana, dar nu se stie, iata, de data asta, unde, de ce parte, si cine e, Anticristul”, mai spune sursa Marcus Aurelius.
Sursa : agentia

Un comentariu:

  1. Prima data au modificat texte din BIBLIE iar acum fac exact ce au modificat EI si fortaza prin toate mijloacele ca sa reuseasca, numai ca planul de acasa nuse prea potriveste cu cel din targ............

    RăspundețiȘtergere