joi, 24 februarie 2011

DUSMANI AI ORTODOXIEI.

DUSMANI AI ORTODOXIEI.

ESTE SCRIS IN SFANTA SCRIPTURA UN LUCRU CLAR :MULTI PROOROCI MINCINOSI SE VOR ARATA LA SFARSITUL VREMURILOR SPRE PIERDEREA SUFLETELOR SI A MINTUIRII NOASTRE.DUREROS ESTE FAPTUL CA MULTI DINTRE ACESTI PROOROCI IMPREUNA CU ADEPTI LOR INTRA IN BISERICA ORTODOXA SI SE CONSIDERA BUNI CRESTINI.CE ARE DE A FACE SFANTA CREDINTA ORTODOXA CU KARMA CU REINCARNAREA SI CU ENTITATILE LOR LA CARE SE INCHINA ?SALTUL LOR CUANTIC DE ERETICI VA FI SPRE IAD DACA NU ISI REVIN DIN TRUFIA MINTII LOR.ACESTIA SE CRED MARI INITIATI IN TAINELE UNIVERSULUI SI AL DUMNEZEIRII, DIAVOLUL MANDRIEI SI AL SLAVEI DESARTE LEA INTUNECAT MINTEA.


O MOSTRA DE EREZIE:

Noua Energie este un mod de viaţă în care, obligatoriu, din Voie Divină va intra şi va trăi întreaga umanitate fără excepţii, un mod de viaţă, opus total celui prezent caracterizat de dualitate, conflicte, frici, orgolii, imoralitate, iresponsabilitate, zbucium, sărăcie, tristeţe, durere şi suferinţă.

Noul mod de viaţă, în acelaşi corp fizic, este determinat de următoarele: iubire necondiţionată, pace interioară, linişte sufletească, echilibru, armonie, ibertate, independenţă, demnitate, prestanţă, onestitate, respect, apreciere, onoare, suveranitate, fericire, bucurie şi abundenţă incredibilă şi fantastică!

Noua Energie nu este o religie, o sectă, nu caută adepţi; pur şi simpu este un mod de a exista al umanităţii datorat faptului că Divinitatea, în 19 august 1999, a luat hotărârea ca Pământul să nu mai fie distrus, iar oamenii să conştientizeze cine sunt cu adevărat – chipul şi asemănarea lui Dumnezeu.
Totul se bazează pe iubirea necondiţionată, iubire pentru care Iisus Christos a fost răstignit.

“Reţeta” şi apicarea ei se află în această carte.
Cei care au îndrăznit, au reuşit.

Succes! DE DUMITRU IOAN BRANC

NU ESTE SUFICIENTA CREDINTA NOASTRA ORTODOXA NE TREBUIE UN SUPLIMENT ERETIC DE LA ACEST DOMN CARE A DESCOPERIT EL O NOUA ENERGIE DEMONICA .SA O PASTREZE PENTRU EL ! ACEST DOMN ESTE NESIMTITOR LA FAPTUL CA A AJUNS O UNEALTA A DIAVOLULUI.

SI CA SA VA CONVINGETI URMARITI CE IDEI PROPAGA IN RATACIRE LUI:

Dumitru Ioan Branc a ajuns la Braşov după mai bine de cinci ani de când a început să propovăduiască prin ţară mesajele divine pe care le primeşte de la înaintaşi iluştri ai neamului nostru. El i-a îndemnat pe braşoveni să se iubească necondiţionat, acesta fiind primul pas către noua lume ce va să vină din 2010, anul pe care industria cinematografică l-a speculat deja în scenarii apocalipticeDumitru Ioan Branc, omul care spune că primeşte mesaje de la înaintaşi a fost prezent ieri la Braşov, în Librăria Şt. O. Iosif, pentru a-şi lansa cele trei volume ale sale: „Autovindecare prin alchimia divină”, „Trezirea spirituală şi vindecarea totală în noua energie” şi „Treziţi-vă, români!”. Omul, autoproclamat „alchimist şi învăţător în Energia Nouă” le-a povestit braşovenilor despre mesajele sale divine şi despre faptul că Dumnezeu nu vrea o Apocalipsă, în 2012, potrivit scenariilor de film diverse, ci vrea o „lume nouă”. Iar România, „pământ sfânt” este ales pentru a duce mai departe legea divină, „care este iubirea necondiţionată, adică acceptarea”. De aceea, rolul „alchimistului” este acela de a-I „trezi spiritual” pe români, cu un „melanj” de elemente de psihoterapie, ortodoxism şi putere de convingere. „Am venit aici, la Braşov, pentru a face o lucrare sfântă, pentru că noi, ăştia de jos, suntem cei prin care se face lucrarea. Aici, în 2012, se va trezi iubirea lumii. Nu fac parte dintr-o sectă, însă acesta va fi un mod de viaţă al românilor din 2012: vom trăi în iubire, în cinste, în onestitate, asemeni dacilor, strămoşilor noştri şi asemeni măriei sale, ţăranul român. Da acel ţăran analfabet, dar deosebit de întreprinzător, onest, care nu minţea, un exemplu demn de urmat pentru noi din 2012. Tot ce se spune prin mine este sfânt, sunt mesaje divine certe şi eu am certitudinea că aşa va fi”, a explicat ieri autorul.Exact în 19 august 1999, Divinitatea a hotărât că nu vrea să piară Pământul
După ce industria americană de film ne-a prezentat un posibil scenariu apocaliptic al anului 2012 sau după diversele documentare realizate pe controversatul an 2012, se ştie deja că atunci sunt aşteptate schimbări în structura Pământului. Dumitru Ioan Branc, probabil, este singurul om care spune, pe baza mesajelor divine pe care le-a primit, că din 2012 va fi bine. „Aici, din 2012 nu se va mai trăi decât în adevăr divin, nu în adevărul fiecăruia, ci unul divin, superior tuturor. Dacă nu vei fi în adevăr nu vei fi liber”, a mai spus Dumitru Ioan Branc.
Omul spune că este ortodox la origine, dar acum practică ceva mai mult decât ortodoxismul – „sunt în spiritualitate certă, în iubire necondiţionată, în legea lui Hristos, de acum 2000 de ani, pe care el ne-a dat-o. El nu ne-a văzut împărţiţi, noi suntem egali în faţa Lui dacă vedem divinul din om, nu omul. Eu mă consider frate cu toţi pentru că în toţi există un Dumnezeu, n-am dreptul să judec pe nimeni, să fac deosebire între mine şi semenul meu”.
Dumitru Ioan Branc spune că Divinitatea deja a hotărât ca Pământul să nu mai fie distrus, decizia fiind luată exact în 19 august 1999. „Umanitatea trebuie să afle care este rolul ei pe Pământ, aici. Acasă urmează să fie aici, pe Pământ, şi să se formeze Pământul Nou, cu alte cuvinte, Împărăţia Tatălui Ceresc, prin Iubirea Necondiţionată”, a mai spus Dumitru Branc. Iar, ca să intre în această Împărăţie divină, omul trebuie să se elibereze de toate relele, de energia veche, de tot ce înseamnă luptă, dualitate, conflicte, frici, sărăcie, neputinţă, durere, umilinţă etc, să „deblocheze ce are în el”, „pentru că are totul” că să trăiască după Legea divină, care este iubirea, adică acceptarea. Potrivit scrierilor sale, în noua eră care va veni din 2012, cea a „Noii Conştienţe”, autorul spune că nu vor mai fi conflicte, Justiţia nu va mai avea ce să rezolve, pentru „că oamenii echilibraţi nu se ceartă, omul, în această era, nu se îmbolnăveşte şi, deci, vor lipsi spitalele, în noua eră omul va trăi mai mult decât în prezent datorită lipsei stresului şi a factorilor care le uzau corpul. În noua eră, prin activarea totală a creierului, şi în special a AND-ului, prin accelerarea procesului de întinerire şi regenerarea corpului fizic, vârsta va ajunge la cote impresionante”.

Românii, exemplu pentru întreaga omenire
Dumitru Ioan Branc a mai spus că românii, potrivit viziunilor sale, sunt meniţi a face parte din categoria „aleasă”, ei urmând să devină modelul de urmat pentru toate popoarele lumii şi vor fi suverani. Iar acest mesaj divin l-a primit de la însuşi Decebal, ultimul rege iniţiat al dacilor şi de la Io Şetafn Voievod. Ba mai mult, Dumitru Ioan Branc a primit mesaje chiar de la Maria Magdalena.



OAMENI BUNI FERITI-VA DE ACESTI LUPI IMBRACATI IN PIEI DE OAIE.SA RAMINEM DOAR ORTODOCSI ACEASTA ESTE CREDINTA CEA ADEVARATA NEDESPARTITEI SFINTEI TREIMI SA NE INCHINAM.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu